Info fra Nytårskuren 2016

IFLI Nytårskur

Annethia Teresa Lilballe, VisionCraft

 

Annethia er uddannet skuespiller, og kendt fra lederudviklingsforløb, der forener kunstneriske værktøjer og ledelse. Værktøjerne bygger på metoden FORMIDLING er en KUNST, som medvirker til forståelse og forankring af virksomhedens strategier og værdier.

Annethia giver innovative input til virksomhedsledere i små virksomheder og start-ups, og samarbejder med ledere i store organisationer omkring udvikling af samarbejde, formidling og involvering af medarbejdere bl.a. Leo Pharma, Coloplast, Cowi, ATP, KMD, SAP og Københavns kommune. Som producent af scenekunst står hun bag flere projekter bla. opera - og koncertprojektet "THE DIVORCE”. Hun har medvirket i filmene "Klatretøsen" og "Familien Gregersen", tv-serierne "Bryggeren", "Forsvar" og "Barda".

 

 

 

Michael Højlund Larsen, Ryan og Højlund

 

Michael arbejder som foredragsholder, underviser, konsulent og forfatter mv. målrettet på at gøre den praktiske filosofi anvendelig og tilgængelig for så mange mennesker og i så mange sammenhænge som muligt. Den praktiske filosofi handler dybest set om at blive god til at leve et liv, vi ikke senere fortryder. Filosofien udfordrer og udvikler vores evne til at tænke - både analytisk, kreativt og etisk. Det giver bedre beslutninger, mere innovation og større (arbejds)livsglæde. Michael har i mange år skrevet bøger om filosofi og ledelse. Bedst kendt er ”Praktisk filosofi og ledelse”.